PUPS

De pups zijn geregistreerd bij de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland en zijn in het bezit van een officiële stamboom. Ze zijn voorzien van een chip (elektronische identificatie), zijn ontwormd, hebben hun 1e pupvaccinatie en gezondheid onderzoek  (bij de dierenarts) gehad als ze naar hun nieuwe eigenaar gaan. Ook bezitten ze dan een EU dierenpaspoort.

Pups worden enkel geboren uit ouderdieren, welke zijn gescreend op gezondheid. Heupen, ellebogen, ogen moeten in orde zijn. En de ouderdieren worden zorgvuldig gematcht. Zo, dat de karaktereigenschappen en gezondheid van de pups zo veel mogelijk is gewaarborgd.

Pups worden geboren en groeien op in de huiskamer. Vanaf het eerste moment onderdeel van het dagelijkse huiselijke leven. Alle geuren, indrukken, geluiden, gebruiken van het dagelijkse ritme, zoals ze die later ook zullen kennen, zijn vanaf dag 1 voor hen, hun normale, vertrouwde leefwereld. Heeft u serieus belangstelling voor één van onze pups en wilt u op de wachtlijst geplaatst worden? Klik dan hier

In verband met regelgeving rondom rabiës-enting, waardoor het niet toegestaan is dat een pup vóór een leeftijd van 15 weken de grens over gaat, plaats ik geen pups in het buitenland.

een half jaartje jong

Het uitkiezen van de nieuwe eigenaren van mijn pups doe ik zorgvuldig.
Belangstelling voor een pup? 
Stuur een e-mail met informatie over u en uw leefomstandigheden (vergeet uw telefoonnummer niet te vermelden, anders kan ik u niet bellen en pas na een gesprek met elkaar kunt u in aanmerking komen voor een pup) en dan neem ik contact met u op.

Golden Retriever Fokkers