Golden Logies

Wij heten Golden logees een vrolijk welkom!

Willen jullie een keer lekker een weekend weg, of is er een vakantie gepland en willen jullie die lieve schat (Golden) ook een fijne vakantie geven?
Dan is hij/zij welkom bij ons.
In het NoordHollandse Schagen. Met de duinen, bossen en de zee als onze ‘achtertuin’!
Gezellig bij ons in huiselijke kring.
Ik bezorg jullie Golden een fijne, ontspannen tijd!

Rijkdom

Zo dol op Goldens, tijd genoeg, een ruim hoekhuis met een fijne ruime (afgesloten) hondvriendelijke tuin in een rustige woonwijk in het kleine stadje Schagen midden tussen de polders in Noord Holland . We gaan veel naar buiten in de prachtige Noordkop: duinen, bossen, zee, dijkjes en polders. Hier genieten we dagelijks van. Een rijkdom waar ik jullie lieverd graag een poosje van laat meegenieten!

op het strand van Petten of Sint Maartenszee

Kennismaken

Om alles goed voor te bereiden, maken we ruime tijd vóór de logeerdatum een afspraak om over en weer met elkaar kennis te maken. Het is wel zo fijn om te weten bij wie jullie hond gaat logeren. En natuurlijk op welke heerlijke Golden wij ons kunnen verheugen!
We starten met de honden samen buiten: een stukje wandelen, ergens waar hij/zij vaker heen zal gaan als hij bij ons logeert. Dan kunnen ook de honden vast wat aan elkaar ‘snuffelen’.
Thuis bespreken we nog het één en ander. Eigen-aardigheden, “do’s en do’nts” en belangrijke voorwaarden om bij ons te logeren: aantoonbaar voorzien van entingen en beschermd tegen teken, parasieten, vlooien, wormen, oormijt.

Het is voorwaarde dat Uw hond goed luistert (dit i.v.m. het loslopen) én dat hij/zij met een slappe lijn kan lopen!

De Goldens die bij mij logeren beschouw ik gedurende die tijd als ‘van mij’: hij krijgt exact de zorg zoals ik die ook aan mijn eigen honden geef (of zou geven). Dus als nodig, beslis ik om naar de dierenarts te gaan (kosten voor de eigenaar)


Ontkostenvergoeding per dag:

  • € 18,75 -eigen voer mee
  • € 22,00 -mee-eten met de pot.
    Mijn honden krijgen KVV (vers vlees) van het biologische merk DARF
    Het is ook mogelijk om in het dagelijkse KVV menu rekening te houden met allergieën (eventuele extra kosten worden doorberekend)