Golden Logies

Wij heten Golden logees een vrolijk welkom!

Willen jullie een keer lekker een weekend weg, of is er een vakantie geplant en wil je jullie lieve schat (Golden) ook een fijne vakantietijd geven? Dan is hij/zij welkom bij ons. In het NoordHollandse Schagen. Gezellig bij ons in huiselijke kring, eigen mand mee.
Ik bezorg jullie trouwe (Golden) viervoeter een fijne, ontspannen tijd! Dit samen met mijn Golden meiden Nouhra en Liz.

Een rijkdom

Zo dol op Goldens, tijd genoeg, een ruim hoekhuis met een fijne grote (afgesloten) tuin in een rustige woonwijk in het kleine stadje Schagen midden tussen de polders in de Noordkop . Het strand en duin als “achtertuin” alwaar we dagelijks te vinden zijn…
Een rijkdom waar ik graag jullie lieverd een poosje in laat meegenieten!

op het strand van Petten of Sint Maartenszee

Kennismaken

Om alles zo goed mogelijk voor te bereiden, maken we enige tijd voor de logeerdatum een afspraak om over en weer met elkaar kennis te maken. Het is wel zo fijn om te weten bij wie jullie hond gaat logeren.
We starten dan kort, met de honden samen, een stukje wandelen in de buurt. Dan kunnen ook zij vast al even aan elkaar ‘snuffelen’.
Weer thuis bespreken we nog het één en ander. Eigen-aardigheden, do’s en do’nts, inentingen, vlooien- en tekenbestrijding, dieetwensen, voorkeuren, eigen voer etc.

Het is belangrijk dat Uw hond luistert (dit i.v.m. het loslopen) en dat hij/zij met een slappe lijn kan lopen!


Kosten per dag € 14,50

exclusief voer
Eigen voer wordt gegeven.


Lizje heeft altijd zin om samen naar buiten te gaan!
Nouhra vindt niets zo lekker als “pootje baden’