Sabbel, slaap, knuffel en verwonder!

Liz zit weer heerlijk in haar hondenvel! Haar vacht wordt eindelijk weer een beetje ‘Goldenish’, ze is liever en zachter dan ooit tevoren, blij en aanhankelijk en dol op haar nieuwe “mandje”. En overal waar zij is, zijn haar beren dichtbij😍

Kuilengraafster!

Lieve oude Nouhra♥️,
kuilen graven om er dan lekker met ‘r dikke billetjes in te gaan liggen slapen 😍

Broers!

De broers ‘geel’ en ‘blauw’ resp. BOR en STORM hebben elkaar vandaag na ruim 3 maanden weer gezien, gespeeld en van elkaar genoten. Ze gingen door waar ze in het nest gebleven waren. Heerlijk om ze samen zo bezig te zien!

Rose (meisje blauw)

Rose geniet duidelijk van haar leven. Als hondje in een gezin, waar al haar behoefte aan ‘input’ altijd vervuld kan worden. En hoe! De fantastische foto’s en filmpjes bewijzen het:

Als 2 druppels water mama Liz!

regelmatig krijg ik heerlijke foto’s van de kinderen van Liz toegestuurd. Zie hier een kanjer. Zoon Dexter. Wat een sterke gelijkenis!

Die kanjer van een Dexter. Als kleintje bij vertrek en nu (5 maanden)

Trots!

Komen deze prachtige filmpjes per app bij me binnen. Trots bewonder ik deze hondenkinderen (reu geel en reu groen) Bor en Dexter, die zo heerlijk zichzelf kunnen vermaken! Daar word ik zó blij van!!

Nu ook: Golden Logies!

… ontspannen op vakantie?
WIJ HETEN EEN WELKOM AAN GOLDEN LOGEES!

Willen jullie een keer lekker een weekendje weg, of is er een vakantie geplant en wil je jullie lieve (Golden) schat ook een fijne vakantietijd geven? Dan is hij/zij welkom bij ons. Gezellig bij ons in huis…  Lees verder

Samen…

Soof (meisje lila)

Regelmatig ontvang ik appjes met foto’s en filmpjes van die kleintjes in hun nieuwe leven. Drie van de meiden worden opgevoed door ‘een grote’.

Bella (meisje paars)
Nola (meisje groen)